Όταν το στοίχημα ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάπου στα τέλη της προηγούμενης χιλιετίας, οι παίκτες είχαν μόνο μια επιλογή στη διάθεση τους για το παιχνίδι τους και αυτή δεν ήταν άλλη από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ το οποίο ήταν και το μοναδικό νόμιμο στοίχημα στην χώρα. Με την πάροδο του χρόνου όμως τα πράγματα άλλαξαν δραματικά. Μπορεί να μην υπάρχουν στη χώρα μας άλλες επιχειρήσεις του κλάδου πέρα από τον ΟΠΑΠ, αλλά υπάρχουν άπειρες παρόμοιες στο internet, το οποίο χάρη στις συνδέσεις DSL και στα κινητά νέας τεχνολογίας που μας επέτρεψαν να είμαστε online κυριολεκτικά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Πλέον λοιπόν οι παίκτες έχουν στη διάθεση τους κυριολεκτικά δεκάδες επιλογές για το στοίχημα τους, αρκεί πάντα να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και τις απαιτούμενες, ομολογουμένως πολύ λίγες και απλές, γνώσεις για να μπορέσουν να παίξουν. Εννοείται λοιπόν ότι όλες οι πλατφόρμες δεν είναι το ίδιο καλές αν και όλες μπορεί να θεωρούνται ασφαλείς. Κάποιες απλά προσφέρουν καλύτερη εμπειρία στον χρήστη και γενικά είναι πιο εύχρηστες από τις άλλες. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι εταιρείες στοιχήματος που πραγματικά ξεχωρίζουν στη χώρα μας.

Τι πρέπει να προσφέρει ένα site στοιχήματος για να θεωρείται καλό;

Πρώτα απ’ όλα, αν μιλάμε για ένα διεθνές site, θα πρέπει να έχει άδεια λειτουργίας στη χώρα μας προκειμένου να μπορεί ο παίκτης να κάνει ανάληψη των χρημάτων του με ασφάλεια και πάνω απ’ όλα χωρίς μπλεξίματα με την εφορία. Επιπλέον, είναι καλό να προσφέρει συνεχή υποστήριξη πελατών και μάλιστα στα Ελληνικά και γενικά να έχει τα Ελληνικά σαν επιλογή για όλες τις λειτουργίες. Άλλο ένα απαραίτητο στοιχείο είναι η ύπαρξη μιας καλής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα αφού δεν είναι λίγοι οι παίκτες που παίζουν από κει. Ένα ακόμη σημαντικό ατού είναι να προσφέρει το site κι έγκυρα προγνωστικά στοίχημα. Τέλος, εννοείται ότι η κατάθεση και η ανάληψη χρημάτων θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη και γρήγορη.

Ποιες εταιρείες ξεχωρίζουν στην Ελλάδα;

Stoiximan:

Πρόκειται για μια επιχείρηση η οποία είναι ειδικά διαμορφωμένη για την Ελληνική αγορά. Είναι μια σελίδα φτιαγμένη από Έλληνες για Έλληνες η οποία πρωτοπορεί συνεχώς και προσφέρει καλό περιεχόμενο αλλά και στοιχήματα πλήρως προσαρμοσμένα στην Ελληνική αγορά. Επιπλέον, η επιχείρηση με το marketing της προσφέρει βοήθεια σε πολλούς αθλητές και αθλητικές ομάδες στη χώρα μας, οπότε βοηθάει και στην ανάπτυξη του εγχώριου αθλητισμού.

Bet365:

Εδώ μιλάμε για μια από τις επιχειρήσεις Κολοσσούς του χώρου με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το όνομα της Bet365 είναι συνδεδεμένο με την ασφάλεια και την πρωτοπορία. Εκεί θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων σε αθλήματα που δεν φανταζόσασταν καν ότι υπάρχουν στοιχήματα, όπως ας πούμε τα e-sports. Επιπλέον, έχει ίσως το καλύτερο live betting της αγοράς αλλά και πολύ δυνατή εφαρμογή για κινητά. Είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για τους νέους παίκτες στοιχήματος αφού έχει αποτελέσει το εφαλτήριο για πολλούς επαγγελματίες παίκτες στην Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο.

Pamestoixima.gr:

Δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια λίστα και η πιο παραδοσιακή επιλογή. Τώρα που τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ είναι κλειστά λόγω της πανδημίας, η σελίδα του ΟΠΑΠ είναι καλύτερη εναλλακτική λύση. Μπορεί να μην προσφέρει την ποικιλία άλλων σελίδων, αλλά προσφέρει την ασφάλεια και την εγγύηση που μόνο το όνομα του ΟΠΑΠ μπορεί να προσφέρει σε έναν Έλληνα παίκτη.

Interwettem:

Με σχεδόν 30 χρόνια (!) παρουσία στον χώρο του στοιχήματος, η εταιρεία αυτή είναι σίγουρα συνώνυμη με την αξιοπιστία και την ασφάλεια γενικότερα. Δεν παρουσιάζει τόσο μεγάλη ποικιλία στο live betting όσο άλλες σελίδες, αλλά ανανεώνεται και βελτιώνεται συνεχώς με σκοπό την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερης εμπειρίας. Στα υπέρ της το γεγονός ότι δέχεται όλες σχεδόν τις μεθόδους πληρωμής. Τέλος, η έδρα της είναι στην Αυστρία, οπότε πληροί τα αυστηρά standards ασφαλείας της ΕΕ.